Page 1 Fill 2 Created with Sketch. Logo calèche - illustration chevale Facebook instagram Select input double arrows Cross Arrow Arrow 1 @ - Arobase Star Arrow narrow laurel wreath Page 1 Page 1
Accueil> Klantbeoordelingen


Klantbeoordelingen

0%

Klanttevredenheid

Gebaseerd op 1473 gecertificeerde adviezen door Customer Alliance

Uw

Tevredenheid

Onze ploeg staat paraat voor U. Onze filosofie is te zorgen dat uw verwachtingen volledig vervuld worden. In dit opzicht en ons nog steeds te verbeteren, houden wij rekening met al jullie opmerkingen.

Enkele

Klantbeoordelingen

Leuk hotelletje, aangename ligging. Het onthaal was een beetje 'chaotisch'. Bij aankomst stonden we gewoon te wachten, we wisten niet waar we ons moesten aanbieden. Ontvangst met 'drink' was aangenaam. Ook het avondeten in het restaurant was aangenaam, lekker en met vriendelijke bediening. Spijtig van de verstoorde nachtrust.
Rustig verblijf in het hartje van Durbuy !
Super mooi hotel met super mooie kamer ,alles heel gezellig en mooi ingericht ,bediening en gastvrijheid was super dus zeker voor herhaling vatbaar !!!!
we waren zeer tevreden
Kamer 1 lichtjes storend geluid van de keuken
Dit hotel kunnen we over gans de lijn aanbevelen met extra troef gelegen in dit heel mooi stadje Durbuy
Moderne accomodatie. Een verrassing in een “Middeleeuws” stadje
Voor ons was het een aangename tijd
· een geweldig onthaal met een gratis glaasje cava een goede uitleg over de kamer ,ook al houden we niet zoveel van tablet en domotica toch een prachtige kamer met domotica ... een ervaring rijker .Leuk gezellig hotel in het centrum van durbuy en vriendelijk personeel en , hondjes meer dan welkom en je kan gebruik maken van de overdekte parking 10 euro per dag. reeds een weekend geboekt in augustus we kijken er naar uit ..
zeer goede ligging , zeer mooie kamer pluspunt mogelijkheid van garage door drukke dagen wel mindere service in restaurant
Kom zeker terug maar niet tijdens de feestdagen
Heel leuk verblijf gehad in topkamer op toplocatie. Bediening in de chalet was soms heel traag, maar dit verandert weinig aan de totaalervaring.
Zeer goed komen zeker terug.
Goed voor 1 nachtje er tussenuit.
Het is de 2de keer dat we naar hotel "La Caléche" gaan. Het is een "super" goed hotel. Het personeel is heel vriendelijk, het ontbijt en diner was fantastisch. Wij voelen er ons thuis. Dit jaar hebben we ook de kerstmarkt gedaan. Dat was heel plezant, vooral de avond was schitterend. Wij hebben er een heel mooi weekend doorgebracht.
Onze eerste keer vakantie op hotel met de hond in Durbuy. Mochten wij nogmaals een tripje durbuy plannen, is het zeker hier.
Moderne kamer, super douche !
We waren hier reeds in 2016 en komen zeker terug.

Loading...

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie