Page 1 Fill 2 Created with Sketch. Logo calèche - illustration chevale Facebook instagram Select input double arrows Cross Arrow Arrow 1 @ - Arobase Star Arrow narrow laurel wreath Page 1 Page 1
Accueil> Klantbeoordelingen


Klantbeoordelingen

0%

Klanttevredenheid

Gebaseerd op 272 gecertificeerde adviezen door Customer Alliance

Uw

Tevredenheid

Onze ploeg staat paraat voor U. Onze filosofie is te zorgen dat uw verwachtingen volledig vervuld worden. In dit opzicht en ons nog steeds te verbeteren, houden wij rekening met al jullie opmerkingen.

Enkele

Klantbeoordelingen

Eerste keer in kleine kamer omdat rest van hotel volzet was. Er zou voor deze kamer een prijsverschil mogen zijn. Voor de rest alles ok.
Familiale sfeer is aanwezig
Top,leuk hotel,netjes en verzorgd
Was best ok. Uitstekende ligging.
Aanrader. Behalve het lawaai in de kamer. We hadden een kamer aan de achterkant van het gebouw. Zelfs met de raam toe was s nachts, het lawaai van een generator die daar hangt, heel storend. Voor de rest alles prima in orde!
Fantastische kamer Midden in het centrum Prijs perfect
Heel goede service, mooie kamer (trap naar badkamer niet makkelijk snachts). Ontbijt zeker voldoende. Was wel storend dat je om 6u smorgens gewekt werd door schuivende stoelen in de ontbijtruimte. ( kamers liggen allemaal op 1ste verdiep)
Het was de 2 e keer dat we bij jullie logeerden en het was heel fijn. Het onthaal was zeer vriendelijk en behulpzaam, de accommodatie was super en de service in het restaurant was dik in orde. Pluspunt was de parkeerplaats in de garage.
We werden zeer goed onthaald, de kamer, het restaurant, het ontbijt, niets om aan te merken. Enkel spijtig van het ene personeelslid. Dit haalt jammer genoeg de score naar beneden.
Dik in orde. We komen hier zeker nog terug.
Zeer goede ervaring heb een aangenaam verblijf gehad en zal zeker nog eens terug keren
Een aangename ervaring en een adres om opnieuw te bezoeken ! Alleen jammer dat ik na één week, mijn factuur op nv SLABBINCK nog niet per mail ontvangen heb !
Heel goed !! Zeker voor herhaling vatbaar ! Tot volgend jaar.
Een aanrader voor enkele dagen te logeren. Zeer vriendelijke uitbaters (personeel). Gaan er zeker nog eens naar terug.
Mooie, sfeervolle kamers. Leuk dat we een welkoùst drank kregen. Perfect tweetalig!
een aanrader zeer gezellig en lekkere maaltijden
prima hotel, goede locatie, overzichtelijk
Zeer tevreden over ons verblijf in het hotel !
Goede prijs/kwaliteitverhouding en mooie en nette kamers
Een positieve ervaring. Goed onthaal, goede bediening. Badkamer zeer mooi uitgerust, maar op een bovenverdieping is een nadeel. Parkeer garage is een meerwaarde, we hadden geluk dat er nog een plaatsje vrij was.

Loading...

Deze site kan uw gebruikerservaring verbeteren door cookies te activeren.

Meer informatie